NL - EN - FR - DE
 
KERAVIC

De Lichtaartse bossen vormen een prachtig decor voor wie van adembenemende natuur houdt. Tussen de hoge dennenbomen waan je je even in een Scandinavisch woud. En dat op minder dan 45 km van Antwerpen! Beleef in deze streek bovendien de herfst op z'n best: de herfstmaanden toveren de bossen om tot een prachtig en kleurrijk schilderij, waar je je ogen de kost kan geven. Kijk rond, adem de frisse lucht in, luister naar de rust en geniet. 
Welkom in de Kempen!


Paul Vervloesem
 


Bamboo kennismakingsarrangement 3 dagen (2 nachten)

Dit arrangement biedt u de mogelijkheid om kennis te maken met het nieuwe restaurant in ons mooie hotel Keravic gelegen aan de Herentalsesteenweg 72 te Lichtaart. 

Vanaf 15 december openen Jos & Saskia hun Frans-Aziatisch restaurant Bamboo in hotel Keravic. Laat u verrassen door de veelzijdigheid van deze keuken. De gerechten worden met veel passie door Jos bereid en zijn een mix van Franse kooktechnieken en Aziatische smaken. Twee werelden die samenkomen en versmelten tot een smaakvolle nieuwe.

Op de dag van aankomst wordt u vanaf 15:00uur van harte welkom geheten in hotel Keravic waar u overnacht in een 2-persoonskamer met bad, toilet, TV, radio en minibar.

 

Het is mogelijk om een lunchpakket te bekomen (aanvragen bij aankomst).

Inhoud arrangement:

         2 overnachtingen incl. uitgebreid ontbijtbuffet

         2 x 3-gangen menu in restaurant Bamboo

         Gratis fiets en wandelroutes

         169,- per persoon voor 2 nachten.

Supplement:

         Single kamer 20,-

         Ontbijt op bed 10,-

         Lunchpakket 12,-